HISTORIE: De club van Steven

Published by steven gerards on

Welkom bij De club van Steven

De club van Steven is opgericht in 2023 met het doel om de droom(en) van Steven Gerrards uit te laten komen.

Als iemand met een licht verstandelijke beperking word je niet altijd serieus genomen. Sterker nog, je moet soms wel 2 keer, wat zeg ik, te vaak laten zien wie je bent en wat je kan. Dat brengt heel veel gevoelens met zich mee, denk bijvoorbeeld aan: frustraties, irritaties, angst en gevoeligheid. Nu heb ik een team met wie ik noem, met wrede mensen erin

Wij willen graag dat jij deel uitmaakt van deze mooie club. Volg ons via LinkedIn, want daar zijn we momenteel actief. Laat zien dat je mijn droom wil ondersteunen en ik wil met behulp van mijn droom aan mensen laten zien dat een licht verstandelijke beperking of andere vormen van beperkingen niet altijd betekent wat men denkt. Gelukkig ben ik afgestapt van de gedachte dat het niets zou worden vanwege een beperking

Wij willen graag dat jij deel uitmaakt van deze mooie club. Volg ons via LinkedIn, want daar zijn we momenteel actief. Laat zien dat je mijn droom wil ondersteunen en ik wil met behulp van mijn droom aan mensen laten zien dat een licht verstandelijke beperking of andere vormen van beperkingen niet altijd betekent wat men denkt. Gelukkig ben ik afgestapt van de gedachte dat het niets zou worden vanwege een beperking

Graag wil ik het team laten zien?

“Laten we eerst beginnen bij het feestvarken.
Hoi mijn naam is Steven Gerards. ik kom van 1995 en ik maak met veel plezier gedichtboeken. Ik wil graag mijn talenten laten zien en mensen helpen die met stuggles door het leven lopen daarom ben ik ook Ervarindeskundige geworden en
O ik werk bij Smeding groente en fruit als aanvulling tot de maatschappij”

Ik
ben Justin Goetzee, geboren in Dordrecht en al sinds 1987 woonachtig in
Breda. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. In mijn vrije tijd kijk
ik graag sport, zowel op tv, in het stadion, maar vooral bij de
kinderen langs de lijn. Zelf speel ik graag een potje padel.

Sinds
2020 ben ik ZZP-er en mijn opdrachten komen meestal uit het Sport- en
Sociaal Domein. Ik combineer 1 of 2 grote opdrachten met een aantal
kleine opdrachten. Van deze kleine opdrachten is de helft betaald en de
helft onbetaald. 

Ik vind
het belangrijk om ook belangeloos iets terug te doen voor de
maatschappij, vandaar dat ik altijd een aantal uren per week
vrijwilligerswerk doe! En zo zet ik mij ook in voor de Club van Steven.

Steven is een mooie vent met een mooi verhaal. Het verhaal van Steven
kan een inspiratiebron zijn voor veel mensen en daarom gaan we een
groter podium voor Steven creëren zodat zijn verhaal nog meer impact kan
maken en mensen kan inspireren!

Steven
en ik hebben elkaar leren kennen in maart 2023 op een bijeenkomst van
City of Imagineers. Daar stapte Steven na afloop van de bijeenkomst op
mij af, met de vraag of ik hem kon helpen met het realiseren van zijn
droom. Zijn droom is bekend worden om zijn verhaal te kunnen vertellen
en met zijn verhaal andere mensen te kunnen helpen en te inspireren! En
dat gaan we samen doen! Wordt vervolgd.
Mijn naam is Sanne. Ik ben 24 jaar oud en geboren in Eindhoven. Inmiddels woon ik vijf jaar in het mooie Breda en ben ik zo verliefd op deze stad geworden, dat ik heb besloten er te settelen met mijn twee kindjes: Moosh Media en inSynergy. Al ruim twee jaar lang geef ik mijn grafische artistieke draai aan Moosh Media. Na een jaar mooie dingen maken voor fijne mensen, kwam ik erachter dat 8 uur lang stilzitten achter een laptop, toch niet helemaal voor mij is weggelegd. Ik besloot daarom mijn creativiteit te combineren met mijn andere grote liefde: sport. Zo zag inSynergy Coaching het levenslicht, een plek waar ik mensen dag in dag uit afmat met intensieve EMS-trainingen. En het beste van alles: Ze betalen me er nog voor ook ;).
Ik ben momenteel dus druk bezig met het creëren van mijn eigen droombaan. Tijdens mijn werk, heb ik veel inspirerende mensen ontmoet, waaronder Anne van Gooddiggers. Door Anne ben ik dan ook in contact gekomen met Steven. Justin had Anne gevraagd of ze iemand kende die Steven zou kunnen helpen met een logo en huisstijl. Anne dacht hierbij (gelukkig!) direct aan mij. Ze bracht me in contact met Justin en niet veel later volgde een gesprek met Steven. 
Tijdens het gesprek met Steven, kwam ik er al direct achter dat dit een project is waar ik heeeeel graag aan meewerk! Toen ik Steven vroeg wat zijn droom was, vertelde hij me dat hij beroemd wilde worden. Hier kwam hij later nog op terug: “Misschien is beroemd worden niet de goede benaming, ik wil eigenlijk vooral fan van mezelf worden. Ik heb altijd veel frustraties gehad om wie ik ben en waarom ik zo ben. Inmiddels zie ik in dat ik juist trots moet zijn op mezelf. Ik ben wie ik ben. En dat deel ik graag met anderen”.
Dit raakte mij! Steven wil ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht hun mogelijkheden, met respect behandeld wordt en gelijke kansen krijgt. Hierom richtte Justin De Club van Steven op: Een beweging om Stevens boodschap te versterken.Bij zo’n mooie beweging hoort een mooie merkidentiteit. Ik besprak met Steven wat hij met zijn beweging wilde uitstralen naar de buitenwereld. We kwamen tot een logo welke zijn slogan “Ik ben wie ik ben”, versterkt. Een krachtig, blauw logo met Steven zelf in de hoofdrol. Blauw staat voor vertrouwen, betrouwbaarheid en communicatie. In de huisstijl voegen we de oranje kleur toe, welke energie, enthousiasme en creativiteit symboliseert. Deze kleuren weerspiegelen Stevens vastberadenheid en positieve energie. De merkidentiteit van de Club van Steven symboliseert de kracht van zelfliefde, zelfacceptatie en het geloven in je eigen talenten en mogelijkheden.We zijn mega trots op het resultaat en kijken ernaar uit om samen met Steven en zijn supporters een blijvende impact te creëren!
We zien je graag in de club.
Dankjewel
1
hoeveel leden

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder